logos
logos-mob
Button

Δημιουργία start-up επιχειρήσεων με τη χρήση Robotics και AI: επιτυχημένες πρακτικές και στρατηγικές

Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να γίνετε ένας επιτυχημένος start-upper με τη βοήθεια της ρομποτικής, της τεχνητής νοημοσύνης και των σύγχρονων τεχνολογιών.

Hellenic American College

Συνεδριακός χώρος 6ου ορόφου

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Ώρα έναρξης 18:30

Image

Το B-Cube αποτελεί πρωτοβουλία του Hellenic American University που προσφέρει γνώσεις, δικτύωση και καθοδήγηση με άξονα την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Image (2)

Σχετικά με τα εργαστήρια HOW-TO

Οι εκδηλώσεις HOW-TO συντονίζονται από ειδικούς της αγοράς και διδάσκοντες με διαφορετικά υπόβαθρα. Απευθύνονται σε ένα νέο, καινοτόμο και επίδοξο κοινό στον χώρο των επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες, με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων, θα έχουν διευρύνει και ενισχύσει τις δεξιότητες και το επαγγελματικό τους προφίλ, διεκδικώντας την επιτυχία σε ένα απαιτητικό, ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Image (3)

Σκοπός του 3ου workshop

Μέσα από το νέο μας B-Cube HOW-TO workshop, θα ανακαλύψετε πώς να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον κόσμο των start-ups για να αναπτύξετε καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Απέναντι στις προκλήσεις ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος, το πρακτικό αυτό σεμινάριο θα σας εφοδιάσει με τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και στρατηγικές που πρέπει να διαθέτετε για να πετύχετε τους στόχους σας και να κάνετε πράξη τις επιχειρηματικές ιδέες σας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε:

Η εκδήλωση απευθύνεται σε αποφοίτους και επαγγελματίες:

  • Επιχειρηματίες
  • Επαγγελματίες της τεχνολογίας
  • Προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται για την καινοτομία και το επιχειρείν
  • Στελέχη ανεξαρτήτως υποβάθρου
  • Άτομα που ενδιαφέρονται να αποκομίσουν μια 360˚ εικόνα για τον επιχειρηματικό κόσμο

Ομιλητής

speaker-1
Γεράσιμος Γερολυμάτος
Iδρυτής & CEO της Gerobo International
Ως στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στους κλάδους του IT και της Βιομηχανίας, έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία 25 ετών σε ελληνικές βιομηχανίες και πολυεθνικούς οργανισμούς, συμβάλλοντας καθοριστικά στη δυναμική ανάπτυξή τους από επιτελικούς ρόλους marketing, πωλήσεων και διοίκησης. Δημιούργησε την Gerobo International, μία εταιρεία που ειδικεύεται στους τομείς της ρομποτικής, των Cobotics, των AMR's - καθαρισμού, των ρομπότ υπηρεσιών και των drones.
Image (4)

Τι θα μάθετε στο workshop:

  • Ποιες ευκαιρίες προσφέρει σε νέους επιχειρηματίες η ρομποτική και η τεχνητή νοημοσύνη για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Πώς μπορεί να επωφεληθεί η start-up σας από τις δυναμικές εξελίξεις στο πλαίσιο αυτοματισμών των Smart cities, του Industry 4.0 και 5.0, της 5G τεχνολογίας και του Internet of Things.
  • Πώς να ορίσετε με ακρίβεια τους στόχους σας, το οικονομικό σας μοντέλο, τη business στρατηγική και τους πελάτες στους οποίους θα απευθυνθείτε.

Γιατί να συμμετάσχετε

01

Για να ξεκινήσετε τη δική σας start-up

Μάθετε πώς μπορείτε να υλοποιήσετε την επιχειρηματική σας ιδέα και ετοιμαστείτε για ένα δυναμικό ξεκίνημα με τη βοήθεια της ρομποτικής, των αυτοματισμών και του AI.

02

Για να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο

Αξιοποιήστε μία μοναδική ευκαιρία για networking σε ένα οικοσύστημα καινοτομίας και βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες για να μοιραστείτε μαζί τους το όραμά σας.

03

Για να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας

Αναπτύξτε και ενισχύστε τις δεξιότητες που είναι σημαντικές για την επιτυχία στη δημιουργία start-up, όπως η καινοτομία, η δημιουργικότητα, η ικανότητα προβληματισμού και η επιχειρηματική σκέψη.

04

Για να κατανοήσετε τις εφαρμογές της ρομποτικής & ΑΙ στην πράξη

Θα δείτε πρακτικά παραδείγματα και εφαρμογές της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης σε start-up επιχειρήσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν την τεχνολογία στο δικό σας έργο ή ιδέες.

Δηλώστε δωρεάν
συμμετοχή

Line 213

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή.

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email με περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.